Поредно нападение на украински БПЛА над Москва.Както винаги остават въпроси:1.

...
Поредно нападение на украински БПЛА над Москва.Както винаги остават въпроси:1.
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Атаката срещу Москва Сити. Много въпроси

Поредно нахлуване на украински БПЛА над Москва.

Както постоянно остават въпроси:

1. Защо БПЛА бяха открити едвам в Москва? От границата с Украйна и евентуалната точка на изстрелването им до Москва са 450 км. Това са най-малко 70 минути полет. Защо въпреки всичко не са засечени дроновете в граничната зона? Има ли дупка в системата за Противовъздушна отбрана?

2. Тези БПЛА от територията на Украйна ли са изстреляни или офанзивата е дело на украински ДРГ?

3. Кога най-сетне простата концепция за нуждата от основаване на радарна станция на балони, способна да сътвори непрестанен радарен екран по границата на Украйна, ще доближи до глупавите мозъци на някои генерали?

И както постоянно заключения. Може би някой няма да ги хареса, само че нямам други за вас:

1. Сглобяването на БПЛА е в разгара си в особено ситуирани за задачата цехове в Полша и Чехия, в Украйна тече единствено тяхното предполетно сглобяване и подготовка за изстрелване. Следователно нападенията на БПЛА единствено ще се усилват и броят на дроновете в една офанзива единствено ще пораства.

2. Всички тези офанзиви имат единствено една цел - агитация и " PR " на способността на Украйна да нанася удари по територията на Русия. Засега действителният резултат от тези офанзиви на територията на Русия е неправилен разход на средства за самите БЛА. Но с повишаването на производството на БПЛА е належащо да се чакат офанзиви против промишлени обекти в енергийния бранш и военно-промишления комплекс, както и обществената инфраструктура. Като образец, ударите на територията на Крим.

3. Нито една Противовъздушна отбрана в света не може да даде 100% късмет за поразяване на всички въздушни цели. Само унищожаването на нацисткия израстък, наименуван Украйна, ще даде 100% възможност.

Някак си по този начин трябва…

PS. Е, както нормално, нашите „ блогъри “, изпреварвайки се един различен, се втурнаха да уловят мига на саморекламата, като разгласиха фотоси и видеоклипове на резултатите от провалянето. Генералният щаб на Украйна показва " подяку " /благодарност/ на всички за успеваемостта и точността. Това ще помогне доста при рационализиране на резултатите от въздействието.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР