Поредният последовател на малкия Фончо, подкара кола по пътищата у

...
Поредният последовател на малкия Фончо, подкара кола по пътищата у
Коментари Харесай

Поредно безумие на пътя: Дете пуши и шофира с над 140 км/ч на околовръстен път

Поредният почитател на дребния Фончо, подкара кола по пътищата у нас. Макар и малолетен зад кормилото, тийнейджъръте запалил цигара и кара с една ръка на фона на поп фолк ритми. От клипа не излиза наяве в кой завършек на България се развива безумното деяние, само че едно е ясно – то е напълно в прорез със закона, написа trafficnews.bg.

Момчето не има нужната дееспособност за ръководи МПС, поради нежната си възраст, само че очевидно законите не плашат младежите, защото са разгласили видео от безумната си демонстрация в обществената мрежа фейсбук.

На него се вижда по какъв начин момчето кара с над 140 км/ч по околовръстен път , а различен юноша, който стои на пасажерската седалка снима дейностите на другарчето си. На всичкото от горната страна и водачът и пасажерът са без защитни колани.

Вероятността да убие почтен човек посредством безотговорните си дейности е доста огромна. Друг е въпросът дали младежите осъзнават заплахата от дейностите си.

Припомняме, че след скандалния клип на Фончо " тариката " от Пещера, фамилията му се снабди със солен акт по Закона за придвижване по пътищата, откакто 10-годишното дете бе снимано от баба си да кара. Освен това против бащата му бе формирана кореспонденция.

Само преди дни 14-годишно дете почина откакто бе пометено от пийнал и надрусан водач, който избяга от мястото на случая. След следващия съдбовен случай със починало дете на пътя, основния прокурор Иван Гешев направи изказване във връзка войната по пътищата.

„ Какво още би трябвало да се случи, с цел да разберем, че би трябвало да спрем да се раняваме и убиваме на пътя? Какво още чакаме, с цел да спрем войната на пътя? Нейните жертви са колкото при един местен боен спор? ” , съобщи Гешев, като добави, че страната ни е водеща в Европейски Съюз в тази черна статистика.

Според него смъртните случаи по пътищата в страната ни не са приоритет и съобщи, че е било значимо в границите на дни да бъдат закрити профилираните съд и прокуратура, тъй като може би сме единствената страна в Европейски Съюз, в която няма проведена престъпност.

„ Това бързане, което евентуално ще е от изгода на престъпността, е обяснимо. Но е необяснимо, че не се бърза, когато ежедневно по пътищата ни умират хора. Не единствено политиците и институциите, само че и всички ние като общество би трябвало да сме дейни. Защото всеки живот е скъп, а към този момент с години нужното не се прави. Това е животът на всеки един от нас, на околните ни, на децата ни ” , приключва основният прокурор.

Въпреки рискът и вероятните последици от сходно безконтролно отношение на родители, става известно, че почитателите на Фончо не са по никакъв начин малко. Системно можем да забележим клипове, публикувани в обществените мрежи на сходни прояви.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР