Поредният наглец на пътя ядоса врачани, научи агенция BulNews. В

...
Поредният наглец на пътя ядоса врачани, научи агенция BulNews. В
Коментари Харесай

Гъзар с лъскав джип „Мерцедес“ ядоса врачани с неграмотното си паркиране /снимки/

Поредният наглец на пътя ядоса врачани, научи организация BulNews. В редакцията ни бяха изпратени фотоси на лек автомобил „ Мерцедес “ с регистрационен номер Сухопътни войски 01318 РН. На фрагментите, които ни бяха предоставени от наш постоянен четец, се вижда, че джипът е паркиран погрешно пред магазин в региона на познатия на врачани площад „ Левски “. 
Най-вероятно водачът доста е бързал да набави нужното от близката железария и не е имал време да търси къде да спре огромното си возило, по тази причина е предположил, че по този метод зарязано то няма да пречи на никого. Истината обаче е друга. От фотосите излиза наяве, че джипът е паркиран в насрещното и съвсем на пешеходната пътека. По този метод спрян, лекият автомобил пречи за естественото прекосяване на останалите транспортни средства, както и за безвредното секване на пешеходците по отреденото за тях място, защото „ Мерцедес “-ът лимитира видимостта им.
Подобни гледки във Враца от дълго време стопираха да изненадват локалните, само че е време всеки наглец да получава солена санкция и тази мода да отшуми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР