Поредният “ Грандиозен скандал се раздухва от медиите, свързан с

...
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Сякаш си нямаме истински бури, че тръгнахме да чепкаме клип пред съдебната палата />Реклама / Ads
Поредният “ Грандиозен ” скандал се раздухва от медиите, обвързван с музикален клип! Сниман в постройката на Съдебната палата! Брутално закононарушение! Стига, бе! Сериозно ли? Това е художествена небивалица! Това е музикален клип! Хора с револвери играчки и танцуващи девойки! И дете с револвер!
Сякаш за първи път в живота си виждаме сходно нещо! Мога да изброя най-малко 10 кино лентата, в които деца с автомати или револвери избиват хора! Ми има хиляди клипове с сходно наличие също!

Това разяснява Маги Халваджиян на страницата си във фейсбук.

Ето какво още написа той:

Между клип и филм има разлика, само че и двете са художествена небивалица! Наистина ли би трябвало да обясняваме това 1 век откакто киното е измислено?!? Бил сниман в Съдебната палата! Гавра! Съдебната палата има красива архитектура и доста кинаджии са снимали през годините там! Преди десетина години самият аз снимах там клип на Кирил Маричков! Това нито е скандал, нито е закононарушение! Единственото, което може да се разисква тук, е дали клипа е прекрасен или не! И дали създателите му имат добър усет! Всичко друго е стихия в чаша вода! Сякаш си нямаме същински стихии!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР