"Поредната злоупотреба с името ми и религията отново обикаля интернет.

...
"Поредната злоупотреба с името ми и религията отново обикаля интернет.
Коментари Харесай

Лиляна Павлова скочи срещу фалшивите новини


"Поредната корист с името ми и религията още веднъж обикаля интернет. Във Facebook през днешния ден още веднъж се популяризира „ вест “, която опровергах още преди два месеца, когато се появи за първи път ". Това написа в персоналния си профил във Facebook министърът по евроинтеграцията Лиляна Павлова.
Ето какво още написа тя: "Тогава написах, че сходни измислени “новини” изкуствено нагнетяват напрежение там, където такова няма и че създателите им би трябвало да се замислят за следствията от сходни нелепи материали. Днес още веднъж изрично декларирам, че нямам нищо общо със градежа на джамии.
Нито позицията, нито отговорностите ми разрешават това. Никога, по никакъв мотив и пред никоя медия не съм коментирала и дума на тематика градеж на храмове. И никоя редакция или публицист не са се обръщали към мен с сходно искане за коментар. Става въпрос за следващата интервенция на името ми във подправен скандал.
Няма да изтъквам изданията, нито лъжите им, нито да показвам тези, които ги популяризират. Няма обаче да пропусна опция да се защитя и да потърся правата си. Категорично няма да се уморя да дублирам, че подправените вести са опасност за всички ни – персонално и като общество, за полезностите и за демокрациите ни. Споделям напъните на всички персони и институции, които пробват да се борят с това събитие и поставят усиля да основат правила и закони във виртуалното пространство. Ще направя всичко допустимо Българското председателство да отбрани правото ни на живот в интернет! ", приключва Павлова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР