Поредната порция от шокиращи факти около виновника за тежката катастрофа

...
Поредната порция от шокиращи факти около виновника за тежката катастрофа
Коментари Харесай

Да прикриваш на заплата: Полицайката Симона получавала 2000 лв, за да пази Георги Семерджиев

Поредната порция от шокиращи обстоятелства към виновника за тежката злополука на бул. "Черни връх ", при която починаха двама души, към този момент е налице. От през днешния ден стана ясно, че Георги Семерджиев, който всички през днешния ден познаваме като палач на пътя, е имал подправена швейцарска шофьорска брошура, която употребявал, защото българската му е била отнета.

Информацията, че той е показвал подправен документ, бе доказана от Интерпол Берн, като стана ясно, че освен сега няма швейцарска шофьорска брошура, само че и в никакъв случай не е имал такава и не е регистриран в националната база данни за този тип документи.

 Георги Семерджиев

Излязоха и нови, още по-ужасяващи обстоятелства, към полицайката, за която се знае, че е била в автомобила на Георги Семерджиев по време на злокобния случай. Симона Радева е получавала 2000 лева месечно, с цел да прикрива причинителя, а чиновници от 4 РПУ миели колите си гратис в автомивката му против обезпечаване на значима информация и подкрепи. Благодарение на Симона, Георги разбирал къде се намират пътните полицейски постове. Освен това тя се возела в автомобила му и показвала служебната си карта, когато се случвало той да бъде спрян за инспекция или при нарушаване. Така Радева е спасявала Семерджиев и му пособия той да не бъде глобен.

В момента полицайката е краткотрайно отстранена от служба, като срокът на заповедта, издадена на 8-и юли, е две месеца и може да бъде продължен еднократно с един месец, оповестяват от Нова телевизия. Официалната причина за отстранението ѝ е нарушение на Етичния кодекс. По непотвърдена информация, дисциплинарното произвеждане против нея е поради клипове с нейно присъединяване, качени в мрежата. На някои от тях се вижда по какъв начин тя размахва белезници.

Вече е известно, че съществува и видео по какъв начин Симона, дружно с служители на реда от 4 РПУ носят стълба, която помогнала на Георги да се прибере в жилището си след злополуката.

 Георги Семерджиев

Друг стеснителен факт е, че на Семерджиев е взета проба за опиати цели 48 часа след тежката злополука, което може да окаже въздействие върху тежестта на обвиняването, което ще бъде повдигнато.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР