Поредната голяма любов на Елен Колева изглежда е претърпяла обичайното

...
Поредната голяма любов на Елен Колева изглежда е претърпяла обичайното
Коментари Харесай

Елен Колева разделена и с кипъреца, върна се в старата квартира в София

Поредната огромна обич на Елен Колева наподобява е претърпяла нормалното за актрисата развиване – угаснала е толкоз бързо, колкото е и избухнала. По всичко проличава, че хубавата Елена се е разделила и с кипъреца Андреас Стилиану, с който се залюби напролет, научи HotArena.  

От към две седмици известната като мъжемелачка звезда е в България и към този момент се е върнала в остарялата си квартира, издадоха пред „ Уикенд ” осведомени. Това става след няколко щастливи месеца, прекарани в Кипър в компанията на Андреас, който е играч по таекуондо. През това време Елен съумя да се запознае с цялото семейство и приятелите на Стилиану, като влезе под кожата на всички тях . Заговори се за идна женитба, а множеството сътрудници на актрисата бяха уверени, че ще се реалокира да живее за непрекъснато в Кипър при своя обичан.

Затова било същинска изненада, когато преди към две седмици тя пристигнала в България сама. Първите дни на родна земя посветила на селски туризъм. После се върнала в самотната си остаряла квартира и се отдала на обичаните си способи за ликвидиране на времето, когато няма мъж до себе си – свирене на пиано, занимания с духовни практики и театралничене за фотосесии. Ако обаче под всяка нейна фотография до момента стояха сърчица от Андреас и роднините му, от средата на септември насам не се случва нищо сходно. Семейството на кипъреца, както и самият той, като че са не запомнили за съществуването на Елен. 

Засега не е ясно какво е поставило завършек на следващата любовна история в живота на актрисата. Предполага се единствено, че раздялата е станала към 15 септември. Към момента Елен и Андреас към момента поддържали някакви връзки, само че познатите им към този момент не приказват нито за женитба, нито за взаимно общуване на двамата.

Бързата разлъка е изненадваща, като се има поради, че по информация на „ Уикенд ” Андреас е преследвал Елен цели две години, преди да я завоюва. За разлика от дългото ухажване, връзката им продължи едвам към 6 месеца. Приятели на актрисата се надяват, че не всички шансове са изчерпани и че двамата с Андреас още веднъж ще се съберат, само че най-малко към този момент това остава единствено положително благопожелание. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР