Поредна трагична новина от Мондиала в Катар.Неприятните новини от Световното

...
Поредна трагична новина от Мондиала в Катар.Неприятните новини от Световното
Коментари Харесай

Почина трети журналист, отразяващ Световното в Катар

Поредна трагична вест от Мондиала в Катар.

Неприятните вести от Световното състезание не престават. Още един публицист загуби живота си до момента в който отразяваше Мондиала в Катар. Става въпрос за техническия шеф на ITV Sport Роджър Пиърс. Той става третият публицист, който умря от началото на международните финали след Гран Уол и Халид ал-Мислам, написа sportal.bg.

" Имаме много тъжни вести от Катар. Нашият механически шеф Роджър Пиърс, който отразяваше осмото си международно състезание, умря. Роджър бе доста уважавана фигура в промишлеността, а в ITV отговаряше за логистиката и планирането на отразяването на събития като Световното състезание по ръгби, Световното и Европейското състезание по футбол. Той постоянно носеше усмивка на лицето си и караше и другите да се усмихват ", разгласи репортерът на Марк Пугач.

65-годишният Пиърс стартира кариерата си като инжинер в Grampian TV, а по-късно работи и в други два канала на ITV - TVS и Meridian, преди през 2001 година да се причисли към ITV sports. От 2008 той заема длъжността механически шеф.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР