Поредна тежка катастрофа с две жертви на пътя. 18-годишен младеж

...
Поредна тежка катастрофа с две жертви на пътя. 18-годишен младеж
Коментари Харесай

Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пазарджишко

Поредна тежка злополука с две жертви на пътя. 18-годишен юноша и 22-годишна млада жена изгубиха живота си на пътя сред селата Братаница и Ветрен дол. 18-годишният водач на автомобила е настанен за лекуване в хирургично поделение на МБАЛ-Пазарджик с тежки контузии и комоцио.

Братаница, Пазарджик Ветрен Дол, Септември

Загиналите се оказаха поданици на ромския квартал „ Изток “ в Пазарджик. Никой от тях не е имал шофьорска брошура. Трагедията с тримата младежи събра в двора на МБАЛ-Пазарджик десетки поданици на махалата. Роднини, близки, другари и съседи на жертвите чакаха нощес с часове, с цел да научат повече за тежкия случай и за положението на единствения оживял.

Те окупираха двора на МБАЛ-Пазарджик и стреснаха работещите медици. Наложи се полицейски екипи на Районото ръководство в Пазарджик и жандармерията да дойдат в болничното заведение, поради създалото се напрежение. Въпреки, че нощес в по-късните часове ромите се разотиват, през днешния ден два полицейски екипа дежуряха в двора на болничното заведение, с цел да се избегнат нови опити за скупчване на хора.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР