Поредна светска особа осъмна без кола. След като преди месеци

...
Поредна светска особа осъмна без кола. След като преди месеци
Коментари Харесай

Мис България изрева, откраднали й колата: Ще си платят! Полицаите се държаха арогантно

Поредна световна персона осъмна без кола. След като преди месеци автомобилът на брачната половинка на някогашния президент Росен Плевнелиев – Деси Банова, бе откраднат, в този момент и Мис България 2020 Радинела Чушева я сполетя същата орис.

Брюнетката слезла в подземния гараж на кооперацията, в която живее. Видяла, че лъскавия й джип липсва и незабавно звъннала в полицията. Униформените пристигнали на място, а по думите на Радинела, чиновниците на Министерство на вътрешните работи се държали надменно.

„Все едно аз съм си скрила колата в джоба“, изясни Чушева. Миската е безапелационна, че наглите апаши ще си понесат следствията за кражбата. Возилото на Чушева е „Рейндж Ровър“, а цената му е над 100 000 лв., написа „Телеграф“. „Тези, които са го направил, ще гният в затвора“, заканва се Чушева. „Абсолютно всички връзки, които аз и моят другар притежаваме, ще ги включим. Има Господ. И крадците ще бъдат открити. В гаража има камери. Ще се видят кои са. Сигурно са някакви смешни дупета от „Люлин“, счита Чушева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР