Поредна провокация към България бе днешният Поход за мир“, който

...
Поредна провокация към България бе днешният Поход за мир“, който
Коментари Харесай

Скандал: Фалшиви борци за мир атакуваха с червена боя сградата на ЕС, обявиха се против Украйна и НАТО

Поредна провокация към България бе днешният " Поход за мир “, който се организира в няколко града у нас.

Демонстрантите в София се събраха пред НДК с настояването България да резервира неутралитет и да не изпраща оръжия на Украйна.

Шествието мина през центъра на града до Народното събрание. По постройката на представителствата на Европейските институции пък беше хвърлена алена багра. Така действително подправените борци за мир се демонстрираха като елементарни вандали, които в името на Русия и Путин, поругават демократичния и правов облик на България

Не инцидентно уредници на измисления " поход за мир " са Българска социалистическа партия и " Възраждане ", популистки и неонацистки партии, пробвайки се зад концепцията за мир а скрият злокобните закононарушения на Путин и Русия в Украйна. В похода се включиха политици от двете политически обединения.

Крайно време е проевропейските партии в Народно събрание ясно да осъдят деянията на Българска социалистическа партия и " Възраждане ", а Прокуратурата да се самосизира за неонацисткото сборище и хулиганските прояви. Гърция даде добър образец, като забрани Златна зора. Там водачите на партията, в това число някогашни депутати в гръцкия парламент, бяха наказани на по 13 години затвор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР