Поредна кървава касапница в САЩ, мъж откри безразборна стрелба и

...
Поредна кървава касапница в САЩ, мъж откри безразборна стрелба и
Коментари Харесай

Общински служител откри стрелба по свои колеги в САЩ, загинаха 12 души

Поредна кървава кланица в Съединени американски щати, мъж откри безразборна пукотевица и умъртви 12 души. Други 4-ма са ранени. Трагедията се е разиграла в в постройка на градските управляващи в град Вирджиния бийч, щата Вирджиния. Стрелецът е дълготраен общински чиновник, по данни на полицията. Действал е самичък, претекстовете му все още не са известни. Нападателят е погубен при продължителна престрелка с полицията.

 „ Знаем, че малко след 4 следобяд обвиненият е влезнал в постройка номер 2. Той е бил дълготраен чиновник и незабавно е разкрил пукотевица. “, заяви на конференция началникът на полицията в град Джим Сървера. 

Мъжът е разполагал с оръжие 45-и диаметър, а пълнителите, които е употребил, са съдържали повече боеприпаси от нормалното.

Самоличността на нападателя към този момент е открита. Към момента няма информация за положението на потърпевшите. Сред ранените има един служител на реда, но животът му е бил избавен от бронираната  жилетка.

Престрелката е станала в комплекс, в който има към 25 здания. Стрелецът е разкрил огън по свои сътрудници в постройка, в която се одобряват заплащания за комунални услуги. Самият той е работел точно в сферата на комуналните услуги. Началникът на полицията в града го дефинира като  " неудовлетворен ", само че отхвърли да разкрие повече елементи за аргументите за нападението. 

Убити са били откривани на всеки един от трите етажа на постройката, а един убит е открит в паркирана пред постройката кола, предава Българска телеграфна агенция.

Първоначалната информация беше за голям брой ранени при случая. Съобщаваше се също, че стрелецът е бил арестуван. 

В района  живее огромна българска общественост. За БНР от българското посолство  във Вашингтон обявиха, че за в този момент няма данни за потърпевши български жители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР