"Поредна измама извън всякакви морални принципи. Създадена е Facebook страница

...
"Поредна измама извън всякакви морални принципи. Създадена е Facebook страница
Коментари Харесай

Мародерство: Откраднаха пари за деца с починали от К-19 родители

"Поредна машинация отвън всевъзможни морални правила. Създадена е Фейсбук страница с нашето лого, само че с друга банкова сметка. Веднага подадохме сигнал към прокуратурата, имаме към този момент противоположна връзка, че са взети ограничения, блокирана е банковата сметка. " Това съобщи Надежда Бояджиева от Фондация "За положителното " в студиото на "България заран ".

"Дали е откраднато нещо, не се разбере, когато органите влязат в деяние. Надяваме се сумата да не е огромна ", разяснява тя.

Получили са сигнали от дейни жители за дублирането на страниците и незабавно са взели ограничения.

"Не може въобще да влезе в мисълта ми по какъв начин човек може да се възползва от тъгата на деца ", безапелационна бе Бояджиева пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че формалната страница на една организация не би следвало да дава банкова сметка на частно лице. Тя предизвести авансово да се съпоставят данните с тези от формалния уебсайт на фондациите.

"При нас концепциите се раждат непринудено, с цел да създадем положително на децата. Основната цел на фонда е да обезпечи стипендия, до момента в който те навършат 18 години, да усетят и моралната поддръжка, че родителите им са дали нещо на обществото, а обществото ще даде на тях ", разяснява Надежда Бояджиева.

Тя показа, че до момента са обезпечени стипендии на 9 деца за 2021 година, разискват се още 9 деца, а 6 са в процедура на изследване.
"Надявам се да успеем, към този момент осигуряваме и прочувствена поддръжка на децата.

Само ще се развиваме, с цел да им оказваме помощ под всевъзможни форми. Това, което се случи, раздруса доста хора и си дадохме сметка за доста неща ", сподели събеседникът от Фондация "За положителното ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР