Поредна грандиозна гала вечер подготвя най-голямата у нас и най-устойчивата

...
Поредна грандиозна гала вечер подготвя най-голямата у нас и най-устойчивата
Коментари Харесай

MAXFIGHT в трескава подготовка за 44-тото си бойно шоу

Поредна грандиозна церемония вечер приготвя най-голямата у нас и най-устойчивата на Балканите през последните 11-години промоутърска организация „ Максфайт “. Всъщност следващото издание на известната марка ще се организира за 12-и път в амфитеатър " Арена " в комплекс " Арена " край първокласното пристанище " Марина Диневи " в Свети Влас, както е по традиция всяко лято на 2 август. Денят е част от празника на домакините Динко и Йордан Диневи, които през годините демонстрираха на аудиторията че с изключение на изкуство, класическа музика и фехтовка, обичат и бойните спортове.

„ Максфайт 44 “ излиза с впечатляваща файт карта, като с изключение на ММА, К1 и бокс, в това издание ще бъде включен и нов жанр – max1. Три от мачовете в разнообразни категории и формат пък ще бъдат в спор за шампионски пояс.

Участие в галавечерта ще вземе главният кандидат за шампионския пояс в категория до 93 кг Калоян Колев. Очаква се на кръга да се качат международните първенци по кикбокс Атанас Божилов и Християн Корунчев, както и наложеният столичен войник Деян Топалски. Сред имената гарантиращи висок адреналин е и самбистът Мариян Димитров.

За „ Максфайт 44 “ в Свети Влас още веднъж се чака наличието на международно известни имена. През годините в амфитеатър Арена идваха звезди като Долф Лундгрен, Роб Камън и Снивън Сегал взели участие в холивудски продукции. Също по този начин топ имената в международния ММА и К1 Гилбърт Айвъл, Алистър Оверийм, Шони Картър, Осман Ягин, Забит Самедов, Джеф Лаудин-Джокера и Сергей Харитонов. Сред забележителните посетители у нас бе и съветският олигарх и президент на М1 Глобъл, както и персонален управител на топ боеца в света Фьодор Емиляненко, Г-н Вадим Финкелщайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР