Поредна брутална агресия на пътя успя да възмути социалните мрежи.

...
Поредна брутална агресия на пътя успя да възмути социалните мрежи.
Коментари Харесай

Отново агресия на пътя: мъж се нахвърли върху пенсионер

Поредна брутална експанзия на пътя съумя да възмути обществените мрежи. На видео, което е оповестено във фейсбук от мъж на име Христо Георгиев, се вижда по какъв начин възрастен дядо изяснява нещо на различен участник в придвижването. Всичко това се случва в запушване в час пик, написа.

Причините за разпрата не са ясни, само че се вижда по какъв начин всред наспиралите в задръстването коли възрастният мъж изяснява нещо, а откъм гърба идва оглупял юноша, който носи черна дълга пръчка в ръката си.

Изведнъж той стартира да постанова възрастния мъж. Зверски освен това. След като го удря с пръчката (която не е ясно дали не е чистачка, която е откъртил от някой автомобил) го събаря на стената и стартира да го рита и постанова.

Появява се мъж, който взема решение да помогне на възрастния човек, само че обезумелият нападател погва и него. Освен ненужната експанзия усещане прави, че никой от останалите водачи не се притича на помощ на възрастния мъж.

Кой е нападателят, каква е повода за случилото се и какво е положението на излишно пребития дядо към момента не е ясно. От фрагментите не се схваща и на кой столичен бул. се е разиграло цялото безумство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР