Поредна агресия на пътя разбуни духовете в социалните мрежи. Водачка

...
Поредна агресия на пътя разбуни духовете в социалните мрежи. Водачка
Коментари Харесай

Простотия и агресия! Люта свада между шофьорка и таксиджия на "Цариградско шосе"!

Поредна експанзия на пътя разбуни духовете в обществените мрежи. Водачка качи видео и фотоси от случай, който по думите й е станал поради таксиджия. Тя споделя, че, до момента в който карала на столичния бул. „ Цариградско шосе ”, била засечена от въпросното такси, което се пробвало да я избута от пътя.
„ Таксиджията долетя от някъде зад мен и удряйки автомобила ми от лявата страна, се опита да ме избута от пътя. За страдание аз нямаше къде да избягам, тъй като карах в дясната лента, а до мен има тротоар и хора на него. И по този начин се бутахме с опрени коли един в различен продължение на 100 метра. След това той ме изпревари и спря пред мен и слезе да се разправи в ръкопашен пердах с мен”, споделя дамата във фейсбук профила си.







Самият таксиджия обаче също се намеси и сподели, че не в него е виновността за случая. По думите му шофьорката е карала с гневна скорост и го е засякла два пъти. Той добави, че неговата клиентка също ще го поддържа и ще удостовери думите му, а в същото време могат да се видят и камерите на булеварда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР