Поредна абсурдна ситуация се е разиграла в рейс от пловдивския

...
Поредна абсурдна ситуация се е разиграла в рейс от пловдивския
Коментари Харесай

Пловдивски шофьор спря рейс, за да говори по телефона, след забележка - изгони пътниците

Поредна неуместна обстановка се е разиграла в автобус от пловдивския градски превоз. Пловдивчанин  се е възмутил от арогантното държание на шофьор по линия 21, като показа обстановката във Facebook. Той описа, че на 1-ви юли, към 20:00 часа, всички в рейса се наложило да се съобразят с телефонен диалог на лидера, поради който возилото е било спряно на спирка без единодушието на пасажерите. След отправена забележка, обект на вулгарното държание е станала майката на мъжа, разгласил поста. Жената най-нормално е помолила да приключи диалога си и да потегли,  защото всеки пасажер има ангажимент и не е нужно да чака.
Прочетете още
Тогава водачът избухва, изкарва телефона си и стартира да снима дамата, като се кара с пътуващите, които се застъпват за нея.  На репликата: „ Жената е права ”, водачът се разгневява още повече.

„ Снимам я, в Тик-Ток звезда ще я върша. С какво е права, че ми заповядва, тя ли ще ми заповядва? Какво като си плащаш, аз за тоя 1 лев какво би трябвало да направя? ” Това декларира нападателният водач.  

Жената, към която са отправени нападките, снима видеоклип на диалога с лидера на автобус 21. В него той повтаря по какъв начин това не им е персонален превоз и ще си прави каквото изиска, ще си кара и ще си приказва когато изиска, като се оправдава с това, че беседва със зъболекар. След това  заявява на пътничката да слезе от  превозното средство или няма да продължи с маршрута си. След близо 10 минути неправилен спор дамата и всички  от рейса вземат решение просто да го изоставен и да изчакат  следващия транспорт с вяра за по-добро обслужване.

Естествено и най-честото нарушаване за водачите на градския транспорт  не е липсвало. От описа излиза наяве, че през целия маршрут, пасажерите са се возили без климатик, в ужасна горещина, а нападателният мъж умерено е пушил цигара зад кормилото. На цялата сцена,  свидетел е станал чужденец,  който е останал в потрес от обстановка и евентуално дълго време ще споделя за „ положителното обслужване ” в пловдивския градски превоз.

От мнения под поста в " Забелязно в Пловдив ", излиза наяве, че ужасното поведение на този водач е познато и на други пловдивчани, возили се при него.

„ Това е същият водач, който преди време разгласих в групата, само че тогава беше на линия 17. Този човек е душевен неустойчив и много нападателен. Спря рейс 17 " в нищото " и стартира да ругае без мотив пътуващите ”, разяснява жена натъкнала се на поста във Facebook.

Видео на неуместната обстановка:



Видео: " Забелязано в Пловдив "

Целият роман на възмутения мъж:

1 Юли, към 20:00 часа,автобусна линия 21

Даденият субект (шофьор) стопира на една спирка и почва да приказва по телефона най-малко 10 мин,докато целия рейс го чака да се наговори.....

След забележка от майка ми,  че има задължения и няма време целия рейс да го чака да се наговори по телефона,дадения субект вади телефона и почва да снима и да се кара с пасажерите в целия рейс (които също се застъпиха за майка ми).

Казва им че това не им е персонален превоз и ще си прави каквото желае и ще си кара и ще си приказва когато желае и е изискал от майка ми да слезе от рейса или няма да продължи с маршрута си.

Да не приказваме, че от самото начало пуши, а това че няма климатик мисля е ясно на всички,нищо че на открито е 32 градуса.

След 10 мин неправилен спор, майка ми дружно със ВСИЧКИ от рейса слизат и чакат идващия.

В рейса имаше и чужденец, който стана очевидец на цялата безумна преживелица и остана меко казано в потрес от цялата обстановка.

За страдание не бях там тъй като този " симпатяга " нямаше изобщо да има опцията да дава отговор по този метод. ”

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР