Пореден знатен гост от Холивуд посети Украйна - 62-годишният Жан-Клод

...
Пореден знатен гост от Холивуд посети Украйна - 62-годишният Жан-Клод
Коментари Харесай

Жан-Клод Ван Дам долетя в Украйна при любовница

Пореден благороден посетител от Холивуд посети Украйна - 62-годишният Жан-Клод Ван Дам. Позабравената екшън звезда от 90-те години беше снимана с бойци от въоръжените сили на Украйна и породи разнообразни клюки за визитата си, пишат международните идания.

Според мълвата главната цел на артиста не е била да поддържа украинските бойци, а с цел да се види с любовницата си Олена Каверина. Двамата се познават от години.



2010 година Жан-Клод с красивата Алена

Още преди да се срещне с героя на холивудските екшън филми, Алена била елементарна жителка на украинския Кривой Рог. Но животът на момичето се промени фрапантно през 2009 година след почивка в Тайланд, където срещнала Жан-Клод Ван Дам в клуб. Твърди се, че артистът се влюбил в Алена от пръв взор и почнал интензивно да се грижи за новата си украинска пристрастеност.

Актьорът купил няколко жилището за украинската хубавица в Киев и Кривой Рог и постоянно идвал да я посещава. В отговор момичето останало в Европа и Съединени американски щати, както и в родината на артиста - в Белгия. Украинката летяла на бизнес полетите на холивудската звезда и даже за малко щяла да стане причина за развода му със брачната половинка му Гладис Португес.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР