Пореден успех за българската художествена гимнастика. Стиляна Николова спечели бронзов

...
Пореден успех за българската художествена гимнастика. Стиляна Николова спечели бронзов
Коментари Харесай

Далеч от суетата: Нешка Робева живота си в с. Трудовец


Пореден триумф за българската художествена гимнастика. Стиляна Николова завоюва бронзов орден в самостоятелния многобой, което е първа сходна победа от 21 години насам.

Със сигурност надпреварата се следи с интерес и от Нешка Робева, която избра живот надалеч от шума и суетата. И показа парченце от своето бягство с Антония Яворова.

Тя в никакъв случай не е премълчавала това, което мисли. И го е казвала непосредствено. Но идва миг, в който човек има потребност да се върне към себе си. Ето я през днешния ден - Нешка Робева. Посреща ни в село Трудовец - мястото на нейното бягство и на нейното ново начало.

" Беше лятна къща. Майка ми я трансформира в дом на остарели години. Ето аз на остарели години се заселвам тук към този момент. Вече трето лято. Тук изкарахме карантината с внучката и племениците. След това всеки се върна на своята работа, а пък аз останах тук… и е толкоз красиво, толкоз извънредно и толкоз забавно, че единствено поради това, че съм тук…. ми се желае да пребивавам ", споделя Нешка Робева.



Тя все по-рядко върви в столицата.

„ Не имах вяра, че мога да остана да пребивавам тук, само че някак след тези месеци към този момент знаех, че няма да се върна в София. И в този момент все по-рядко и по-рядко и все по-малко ми се върви. Отивам поради децата… в смисъл поради гимнастичките. Отивам да ги видя. Сега съм им дала обещание ябълки да им занеса, джанки носех, в този момент занесох праскови на една колежка и по този начин “, споделя Робева.

Вижте какво си спомни за предишното и златните медали Нешка Робева във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР