Пореден спор между Столичната полиция и кмета на София Васил

...
Пореден спор между Столичната полиция и кмета на София Васил
Коментари Харесай

Терзиев за протеста срещу БФС: Има пропуски в комуникацията между Столичната полиция и СО

Пореден спор сред Столичната полиция и кмета на София Васил Терзиев. Темата е митингът против Българския футболен съюз от края на предходната година, съобщи.

Терзиев беше изслушан в Народното събрание от краткотрайната комисия в Народното събрание за следствие на организацията на събитието и полицейската експанзия. Според него има пропуски в връзката сред Столичната полиция и Столичната община.

" В нито един миг не съм желал да иззема повече информация или надзор върху процеса, в сравнение с се е налагало. Единственото по-различно, което направих, е да отида на място. Липсата на връзка сред Столична община и Столична дирекция на вътрешните работи означавам като проблем ", съобщи столичният кмет. 

От Столичната дирекция на вътрешните работи дадоха отговор, че не са съгласни с позицията на кмета Васил Терзиев. Те допълват, че при организацията на сходни митинги в Столичната полиция се образува краткотраен действен щаб, в който се притеглят представители на разнообразни институции, в това число и Столичната община.

По думите им индивидът, който е следвало да уведоми кмета на Столичната община за ескалиране на напрежението и директно да го поучава, е представителят на общината във въпросния Щаб.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР