Пореден случай на задържани нелегални мигранти у нас. Днес около

...
Пореден случай на задържани нелегални мигранти у нас. Днес около
Коментари Харесай

Още една група нелегални мигранти е задържана край София

Пореден случай на арестувани незаконни мигранти у нас.

Днес към обяд в полицията е получен сигнал за видяна група мъже в региона на Автомагистрала „ Тракия “ наоколо до София. Според подадената информация те са слезли от автомобил и са се укрили край мантинелата.

Към мястото неотложно са ориентирани полицейски екипи, които открили 7 мъже без документи за идентичност, по техни данни от Сирия. При типа на униформените лидерът на автомобила изоставил колата на пътното платно и побягнал. Задържан е след малко гонене от чиновници на отдел „ Специализирани полицейски сили “- Столична дирекция на вътрешните работи.

След определяне на самоличността му – на 21 години от София, той е арестуван в полицейския арест. Чужденците също са отведени в полицията, откъдето ще бъдат отведени в Специалeн дом за краткотрайно настаняване на чужденци – Бусманци.

Това е трети случай на арестувани незаконни мигранти у нас за последното денонощие.

Над 20 незаконни мигранти бяха открити тази нощ на подбалканския път София - Бургас на разклона за гр. Мъглиж, където се допуска, че са изоставени. Бързата реакция на органите на реда е предотвратила тежък пътен случай, защото в региона е валял дъжд и видимостта е била понижена. В полицията като съпричастен към закононарушението се разпитва лидерът на лек автомобил, който е с румънска регистрация.

Снощи товарен автомобил катастрофира на пътя сред бургаските села Ясна поляна и Веселие. В него са открити 34 незаконни мигтранти. 8 от тях са потърпевши леко при пътния случай. Шофьорът на камиона е арестуван от полицията. Направена му е проба за опиати, която посочила, че е използвал амфетамин. По случая е формирано досъдебно производтсво.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР