Пореден случай на взривен банкомат. Тази нощ престъплението е извършено

...
Пореден случай на взривен банкомат. Тази нощ престъплението е извършено
Коментари Харесай

Хеликоптер, кучета и жандармерия търсят бандитите от Сапарева баня, един е задържан


Пореден случай на взривен банкомат. Тази нощ закононарушението е осъществено в Сапарева баня.

Престъплението е осъществено в дребните часове на нощта. Сигналът в полицията е получен в 03.30 часа. Банкоматът е инсталиран в центъра на Сапарева баня, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

[url=http://bgnes.com/bylgariia/kriminalni-i-syd/4547506/]Полицията е по петите на причинителите.[/url] Намерен е джипът на нарушителите. Обирджиите се крият в гората край село Боснек и спецполицаи претърсват региона.

Операцията е под управлението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Един от членовете на незаконната група, която тази нощ взриви банкомат в Сапарева баня, е арестуван. Други трима се укриват в горски масив край село Боснек, заяви пред Нова телевизия основен комисар Младен Маринов.

"След гонене, заградителни мероприятия, сътрудниците са засекли автомобил и причинителите. Те са минали през загражденията, минали са през дере на река и автомобилът им е аварирал. Имало е заплаха за живота на служителите на реда. Един от причинителите е арестуван, други трима се издирват", заяви комисар Маринов.

Следови кучета, хеликоптер на Гранична полиция и жандармерия вземат участие в спецакцията в региона на село Боснек.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи това са хората, които са виновни за част от взривените банкомати. "Извършва се оглед на автомобила, с който са се придвижвали нарушителите. Все още не може да се удостовери дали в него е оставена отмъкната от банкомата сума пари и каква е тя", добави той.

Предстои разпит на арестувания участник в обира. Полицията знае кои са другите три лица, които се крият в гората на Боснек. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР