Пореден случай на насилие над животни, но този път насилието

...
Пореден случай на насилие над животни, но този път насилието
Коментари Харесай

Не минавайте покрай това място в старата столица! Нападат тихомълком

Пореден случай на принуждение над животни, само че този път насилието не е породено от човек.

Жена, живееща в остарялата столица, алармира в обществените мрежи, че на улица " Полтава " е много рисково. Тя предизвестява съгражданите си да заобикалят това място, а повода - бездомни кучета са нападнали и съвсем раздрали домакински любим.

Нели Гезенчова споделя цялата обстановка във Facebook група. Тя споделя, че е била до обект на куриерска компания и от там е тръгнала към близкия парк. От бакалия, която се намира малко след офиса на куриерската компания, в нещо като подлез, в основата на едни стълби, които излизат на стръмната улица от " Тремол " към " Полтава " 3, ненадейно и шокиращо за Нели са изкочили бездомни зверове, които са нападнали нейното куче.

Жената споделя още, че бездомните кучета са показали ужасяваща експанзия и са подмятали Чарли (кучето на Нели) като парцалена кукла. Чарли съумял да се измъкне от захапките на кучетата с помощта на автомобил, който е потеглил към тях. " Аз крещях като луда и от бакалията изкочиха две дами, и ми се разкрещяха, че крещя все едно някой е починал. Моето кученце щяха да го убият, единствено тъй като мина от там. ", написа Нели.

Гезенчова е показа и фотография на потърпевшото животинче. От нея виждаме, че коремчето му е раздрано на няколко места. Жената споделя, че един Бог знае дали ще се възвърне от раните и напрежението.

" Кучетата, които го нападнаха очевидно са обгрижвани от работещите там и са към момента там. Не минавайте около това място! Нападат тихомълком. Днес пострадахме ние, на следващия ден.... на следващия ден някой различен е наред. ", предизвестява притежателят на домашното куче.

Много хора се включиха с мнения под обявата на Нели. Всички от тях пожелават на потърпевшото куче да се оправи бързо и поучават собственичката да подаде тъжба и да алармира съответните институции. Междувременно от различен човек, коментирал поста, разбираме, че и по ул. " Филип Тотю " също има бездомни и нападателни кучета. " Ходят на тайфа 5-6. Нападат освен кучета само че и хора. ", написа Павлина Аврамова.

" Да, тъкмо там (на ул. " Полтава " ) лежат две големи кучета. Местят се и пред Лидл. Хора не лаят, само че на кучета се спускат и хапят. Бързо да се възвърне Чарли! ", разяснява Диана Радева.

" И да се подават сигнали не знам дали някой ще го вземе под внимание.. тези двете кучета, които обикалят към Лидл и парка в действителност са нападателни, спускали са се и на моето куче, извънредно е да излизаш и да се страхуваш от кой ъгъл ще се появи някое бездомно куче и ще се нахвърли на твоето! ", гласи коментар на Даяна Генчева.



Пострадалото куче на Нели Гезенчова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР