Пореден случай на нападение над медицинско лице. Този път срещу

...
Пореден случай на нападение над медицинско лице. Този път срещу
Коментари Харесай

Нов случай на ромска агресия над медицинска сестра

Пореден случай на нахлуване над здравно лице. Този път против дежурна сестра в незабавното поделение на болничното заведение в Горна Оряховица. Инцидентът е станал в четвъртък през нощта, а по случая е формирано бързо произвеждане.

Сестра Нела Радева имала нощно дежурство в незабавното поделение на болничното заведение. В 3 часа след среднощ там била призната стара жена с диабетична рецесия, а с нея били още шестима придружители, всичките от ромски генезис.

" Единият от придружителите ме попита какво е положението на дамата, какви са ѝ проучванията, аз споделих лекарят ще ви даде пояснения. При което след мен слушам крясъци и викове: " Какво ти коства ма, да дадеш пояснение ". В момента, в който извадих едно стъклено шише, с цел да пия чай, въпросният човек влезе напълно умерено вътре ", показа дамата пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Агресивният мъж почнал да снима с телефона си сестра Радева и да я заплашва, че ще подаде сигнал, че използва алкохол по време на работа. Опитвайки се да избяга на открито тя била пресрещната от юмруците на една от дамите придружителки.

" Усетих удар с пестник в гърба, тъкмо в гръбначния дирек сред двете плешки ", оплака се дамата.

По думите на сестра Радева за нея и сътрудниците ѝ сблъскването с експанзията на пациентите е всекидневие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР