Пореден случай на нападение над лекар: акушер-гинеколожка от болница „Шейново”

...
Пореден случай на нападение над лекар: акушер-гинеколожка от болница „Шейново”
Коментари Харесай

Баща преби акушерка в София, искал плацентата на детето си

Пореден случай на нахлуване над доктор: акушер-гинеколожка от болница „ Шейново” беше пребита на работното си място от татко, който упорствал да получи плацентата на новороденото си бебе.

На обясненията, че това е биологичен материал и за неговото потребление ни предпазване има открит ред, нападателният мъж дал отговор, че има всички нужни разрешителни.

При изтъкване, че има предписание от шефа на болничното заведение плацентата да бъде съхранена вярно, само че не и предадена в почивния ден, без нужната документи, бащата блъснал лекарката, при което тя изгубила схващане.

Не помни какво е тъкмо е станало, само че след нападението е с комоцио, строшен нос и голям брой хематоми по лицето.

По първична информация нападателят е с минали престъпни прояви, измежду които кражба, обир и хулигански прояви.

За жал множеството към този момент известия от сходен темперамент стартират с думата „ пореден” в първото изречение.

Особено чести са нападенията над незабавни екипи от колите за спешна помощ или в незабавните приемни отделения – от пациенти, изнервени от чакането, пияни или дрогирани или просто нападателни хора.

Всеки трети доктор у нас е бил очевидец или обект на физическа експанзия, регистрираха неотдавна от Националната асоциация на работещите в Спешна здравна помощ в България пред bTV.

Само за 20 дни бяха регистрирани четири тежки случая на експанзия по отношение на лекари и поради това от Асоциацията излязоха с протестно писмо и желаеха незабавни ограничения за отбрана на медицинските чиновници.

Очаквайте още след 8 ч. в „ Тази сутрин” по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР