Пореден случай на жестокост спрямо животно.Шофьор е заснет да влачи

...
Пореден случай на жестокост спрямо животно.Шофьор е заснет да влачи
Коментари Харесай

Шофьор върза и влачи куче с кола в Панагюрище СНИМКИ 18+

Пореден случай на свирепост по отношение на животно.

Шофьор е сниман да влачи куче с автомобил, като се твърди, че зверството се е случило в Панагюрище. Мъж е станал инцидентен очевидец на случилото се и е снимал видео, на което се вижда, че кучето е завързано за багажника на колата.

" Ето по този начин се влачи живо куче ", казва във видеото мъжът, снимал зверството.

Автомобилът от фрагментите е BMW и е с пазарджишки регистрационен номер - РА 7935 Водоснабдителна система.

Видеото, което демонстрира жестокото отношение към кучето, бе оповестено в обществената мрежа Фейсбук, а по-късно обявата бе свалена. Въпреки това GlasNews.bg съумя да се снабди с видеото. Кадрите обаче не са за хора с лабилна душeвност и няма да бъдат оповестени на уеб страницата ни.

Все още няма публична информация кой е водачът, управлявал автомобила. Потребители на Фейсбук обаче настояват, че Искрен Тухчиев е карал автомобила. За него споделят, че бил стар познайник на полицията и фен на алкохола. Отбелязва се още, че автомобилът е благосъстоятелност на родственик на Искрен.

" Видял бил кучето на кръстовището със синджир на врата, закачил го за колата, синджирът се е скъсал по средата и кучето било избягало. Няма кръв по шосето, само че това не е гаранция, че няма вътрешни пострадвания и кръвоизливи ", се показва в обява.

Предполага се, че потърпевшото куче е домашно.

" По последни данни кучето е живо - пуснато било на разклона за гарата. Делчо Тухчиев е профила на индивида, с чиято кола е сниман клип доскоро да влачи живо куче, завързано за колата му! ", пишат още консуматори на обществената мрежа.

В член 62 от Закона за отбрана на животните се показва следното: Който прояви свирепост към животно по смисъла на член 7, се санкционира с санкция от 500 до 1000 лева, в случай че действието не съставлява закононарушение.

Сега институциите са на ход!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР