Пореден случай на безразсъдно шофиране и буквално прелитане по пътищата.

...
Пореден случай на безразсъдно шофиране и буквално прелитане по пътищата.
Коментари Харесай

Нов случай: Шофьорка се хвали, че фучи с 209 км/ч

Пореден случай на неразумно шофиране и безусловно " прехвръкване " по пътищата. Появи се ново видео, в което консуматор с имена Дебора Радева, се " хвали ", че кара с 209 км/ч.

Според съветника на премиера по пътна сигурност и някогашен шеф на КАТ Тенчо Тенев има текст в закона, който може да вкара в пандиза нарушителите на пътя. Той обаче не се употребявал, тъй като за управляващите било по-лесно да ги глобяват. По думите на Тенев полицейските дежурства са малобройни и казусът с нарушаванията на пътя е кадрови.

„ Както има закон за футболното безчинство, по този начин би трябвало да има и за пътното ”, безапелационен е някогашният началник на КАТ.

Тенев акцентира, че най-големият проблем са младите водачи.

Припомняме, че през миналите месеци случаите на шофиране със скорост рисково доста над допустимата зачестяват от ден на ден. Последният фрапиращ случай, поради който полицията беше на крайник, бе водач, който кара с 260 км/ч по столичното Околовръстно шосе. Мъжът самичък се похвали за това в обществените мрежи, а от полицията оповестиха, че автомобилът ще бъде спрян от придвижване.

Духовете се разбуниха доста и към видеата на „ Мис Силикон ” Катрин Йорданова. Тя показа как кара с превишена скорост в градски условия. Нейни бдителни почитатели в обществените мрежи видяха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „ Република България - Народно заседание ”.  Малко по-късно плеймейтката прекара една нощ в Районното, откакто при рутинна инспекция даде позитивна проба за приложимост на кокаин. Самата тя уточни, че не използва никакви опиати и интензивно се занимава със спортни действия. Името на „ Мис Силикон ” в действителност нашумя през януари, когато тя се появи в обществените мрежи как шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч, напомня Нова тв.

Пре януари, пък, мъж качи клипове в обществените мрежи, на които показва, че шофира с 260 км/ч на Околовръстното в София. 

През февруари кола „ прелетя ” с над 200 км/ч във Враца, а водачът се е похвалил със скоростта си още веднъж в обществените мрежи. От полицията обявиха тогава че знаят кой е лидерът. „ Млад човек от Враца. Наказван е към този момент. За 2023 година са му съставени 2 акта и 12 фиша.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР