Пореден скандал заради действия на служители на НСО и с

...
Пореден скандал заради действия на служители на НСО и с
Коментари Харесай

Обвиниха Десислава Радева, че е накарала НСО да наруши закона

Пореден скандал поради дейности на чиновници на НСО и с хипотетичното присъединяване на брачната половинка на президента Десислава Радева се развихри благодарение на обществената мрежа Фейсбук. Ситуацията е онагледена с видеоклип, а изказванието на създателя на клипа е, че Радева се е възползала от ситуацията си за частна работа – да отиде да си вземе рокля.

Сподели с товите другари

Според Богдан Асенов, който е създател на клипа, колата на НСО с Радева е влезнала по столичния бул. " Фритьоф Нансен " в насрещното придвижване – от бул. " Васил Левски ". Със личните си очи видях госпожа Радева да слиза от колата и да отива до ателие за рокли, закле се Асенов пред Нова телевизия. По думите му, Радева идвала неведнъж до въпросното ателие: " Сигурно ѝ е трябвала рокля за някое пътешестване ".

В персоналния си профил във Фейсбук Радева написа, че въобще не била в колата. Естествено, че не сте в колата – вие слязохте и отидохте в магазина, възмути се Асенов, който даде обещание да си постави главата " ей там насреща ", в случай че това не е правилно. На неговите фрагменти обаче Радева не се вижда, само че там има жена-охранител от НСО и това наподобява индиректно доказателство, че брачната половинка на президента в действителност лъже. Асенов обаче призна, че не е видял по какъв начин си е тръгнала президентшата, като допусна, че е допустимо магазинът да има втори вход. Асенов добави, че пристигнал някакъв шеф на НСО и най-после служители на реда и охранители си стиснали ръцете и си тръгнали.

Иначе Радева написа във Фейсбук следното: " Днес в общественото пространство се завъртя клип, показващ пререкания сред чиновници на НСО и Министерство на вътрешните работи. Покрай него още веднъж беше намесено моето име. За да няма подозрения, декларирам, че в този миг въобще не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като „ бронирата кола на Радева”, „ ескорта на Радева”, „ пътната полиция не е съставила акт на брачната половинка на президента”...

Нека е ясно - колата, която употребявам не е бронирана. Ескорт допуска най-малко две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е доста значимо, апелирам ви кажете ми какъв тъкмо акт да се издаде от Пътна полиция на разположение, което физически не участва на мястото, няма пълномощия и в никакъв случай не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си какъв брой велика жена съм. Което косвено дискредитира президента.

В началото на мандата на моя брачен партньор писах, че се съгласих с наличието на чиновници на НСО към мен, тъй като ме убедиха, че е нужда, не разкош. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е по този начин.

Не ми се мисли какво би било, в случай че в действителност карах личния си автомобил... Щом с кола на НСО попадам неоснователно към този момент два пъти в хрониките като злия воин... "



От НСО излязоха с публично известие за случая, като прецизираха, че вършат инспекция. " Ако в хода на инспекцията бъдат открити непозволени дейности от страна на чиновници на НСО, по отношение на тях ще бъдат подхванати всички планувани в закона ограничения. Законите би трябвало да се съблюдават от всички. Служителите на НСО не вършат изключение ", дават обещание от НСО.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР