Пореден скандал в парламента – депутат от Националния фронт за

...
Пореден скандал в парламента – депутат от Националния фронт за
Коментари Харесай

Пак скандал с НФСБ и изказване на депутат за децата с увреждания

Пореден скандал в Народното събрание – народен представител от Националния фронт за избавление на България още веднъж с засегнатост към протестиращите майки.

Петър Петров съобщи през вчерашния ден, че децата с увреждания би трябвало да бъдат настанявани в домове, с цел да могат родителите им да работят, а за тях да се поставят профилирани грижи. Той назова тези деца „ ненормални във всяко едно отношение”. Днес Петров трябваше да изясни думите си, само че по този начин и не го направи. Реагираха обаче всички останали.

Вътрешна македонска революционна организация се разграничиха, Българска социалистическа партия осъдиха тези думи с декларация от парламентарната естрада, остри реакции имаше и от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Не съм чул това изявление и не съм чул тези мнения, които е направил сътрудника депутат. Мога да кажа, че сходни изявления не бих направил, нито пък сътрудник от нашата парламентарна група. В тази посока мога единствено да се извиня”, сподели водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „ Това е в политиката, някой път би трябвало да се извиняваш и за други неточности, само че няма как”, добави той.

Според водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ обаче никакви извинения към този момент не правят работа.

„ Нещо повече – ние определихме обстановката и с цялостното им държание като воденичен камък освен на шията на ГЕРБ, а на цялата страна. Или премахване на един вицепремиер, или оставка на цялото държавно управление, или позорът е за цялото общество”, заключи Карадайъ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР