Пореден сигнал за стрелба в пловдивския квартал "Столипиново". Мъж се

...
Пореден сигнал за стрелба в пловдивския квартал "Столипиново". Мъж се
Коментари Харесай

Циганинът Беко стреля по улиците на "Столипиново", а после... ВИДЕО

Пореден сигнал за пукотевица в пловдивския квартал "Столипиново ". Мъж се похвали в обществените мрежи с разкрепостено и безконтролно държание. Държейки револвер, той възпроизвежда серия от изстрели, написа.

Интересното в тази ситуация е, че младежът не стреля във въздуха, а като че ли се цели в цел против него.

Видеото е направено в петък или събота. В неделя е било качено, а в понеделник към този момент изтрито. Стрелецът е прочут в махалата като Беко Сандоков.


Това не е първата сходна демонстрация в Пловдив и съответно в етническите квартали. В разгара на лятото ви показахме, по какъв начин синовете на локалния главатар от "Столипиново " демонстрираха цялостна безнаказаност и възприятие за безотговорност, като разгласиха видеа в обществените мрежа, по какъв начин стрелят с револвери.

Така по стъпките на баронските деца бе поел и Костадин, прочут в махалата като „ Еди Бос”. В обществените мрежи се популяризират клипове на въпросното момче, в които ясно се вижда по какъв начин стреля с оръжия. На фрагментите Костадин възпроизвежда изстрели във въздуха с узи. Уестърн дейностите се развиват в сърцето на етническия квартал "Столипиново ", на по-малко от метър от лицето на малко дете.

Шесто районно стартира инспекция по случая.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР