Пореден секс скандал в Холивуд. Американската актриса, музикант и писателка

...
Пореден секс скандал в Холивуд. Американската актриса, музикант и писателка
Коментари Харесай

Звезда от Доктор Хаус обвини Франко в сексуален тормоз

Пореден секс скандал в Холивуд. Американската актриса, музикант и писателка Шарлийн Йи упрекна артиста Джеймс Франко в тормоз над деца и дами.

Съобщение за това тя разгласява в своя акаунт в обществената мрежа Инстаграм. Звездата от сериала „ Доктор Хаус “ напомня, че се е снимала с Франко във кино лентата The Disaster Artist (2017), на който той е и режисьор.



Тя признава, че желала да се отдръпна от плана, когато до нея пристигнали клюки за непристойното му държание към млади девойки. Но се пробвали да я „ подкупят “ с по-голяма роля и с пояснения, че сходни изцепки са останали надалеч в предишното на артиста.

35-годишната актриса назовава сътрудника си полов фанатик. По думите й, артистът Сет Роугън – другар на Франко и продуцент на лентата, се опитвал да го покрива.

„ Бeлите мъже споделят, че не е тяхна отговорност да търсят сметка за това, което са правили Франко, Роугън и техните помощници. Тогава чия отговорност е? На дамите и децата, които страдат от посттравматичен синдром след издевателството на Франко ли? “, написа Йи, в чиито вени тече филипинска и корейска кръв.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР