Пореден повод за гордост ни донесе културистът от село Полето

...
Пореден повод за гордост ни донесе културистът от село Полето
Коментари Харесай

Пореден успех за Вл.Димитров от симитлийското с.Полето! Културистът стана шампион и абсолютен шампион на Балкан Гранд При 3 България 2022

Пореден мотив за горделивост ни донесе културистът от село Полето Владимир Димитров, който стана първенец в категория до 80 кг. и безспорен първенец на Балкан Гранд При 3 България 2022.

Владимир изрече специфични благодарности към всички хора, които са му указали поддръжка през сложните месеци на подготовка и ограничения. „ Благодаря на всички другари, състезатели, треньори по бодибилдинг, уредници и спонсори на това неповторимо шоу Балкан Гранд При. Радвам се, че и тази година бях част от него. Много съм благополучен от постигнатото първо място и безспорна купа. Усилията, които поставяме се възнаграждават рано или късно. Аз съм в подготовка от 11 месеца - диети, режими, тежки тренировки.... всичко това си заслужава поради моменти като този. Успех на всички и бъдете здрави “, сподели след надпреварата състезателя от село Полето.

Владимир добави, че с треньора му Благой Ангелов вършат по този начин, че от съревнование на съревнование да усъвършенства формата си и да става все по – добър. „ Надявам се, в случай че имам опция, до края на годината да натисна за Про карта на някое съревнование, което е ПРО подготовка. Има доста надпревари, само че с него ще преценим по какъв начин ще действаме като мине еуфорията от следващата ми победа и това всичко е с помощта на него. Имаше състезатели и от други страни, освен от България, доста готови момчета “, разяснява културистът.

Състезателят изрече специфични благодарности за поддръжката, която му оказват кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и на всички хора от общината, които се надява, че се гордеят с него и че се радват от успехите му.

Владимир Димитров е един от най – титулуваните състезатели в Община Симитли. Той е притежател шампионската купа в категория „ Бодибилдинг “ до 80 кг. на Международното съревнование „ Fitparade ”, първенец и безспорен първенец на Balkan Grand Prix 2021, златен медалист от ROMANIA MUSCLE FEST PRO, второ място в най – огромното съревнование в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022, Владимир Димитров си завоюва и първото място в „ Арнолд Класик “, Бирмингам, Англия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР