Пореден голям скандал разтресе естрадата, а главно действащо лице в

...
Пореден голям скандал разтресе естрадата, а главно действащо лице в
Коментари Харесай

Кичка Бодурова в нов скандал с Лили Иванова във Facebook

Пореден огромен скандал разтресе естрадата, а основно настоящо лице в него още веднъж е Кичка Бодурова. Скандалджийката от Бургас още веднъж захапа примата на родната сцена Лили Иванова в своя фейсбук обява. От няколко години насам двете грандами на българската музика изпитват неистова нетърпимост една към друга, а Бодурова не пропуща мотив да укрепи напрежението посред им, което техни сътрудници издават, че от безопасен спор е прераснало в мощна война.

 Повод за хапливите мнения на Кичка стана решението на композитора Митко Щерев отново да разреши на Лили Иванова да извършва песните му, за които преди време се съдиха, а той категорично ѝ забрани да участват в репертоара ѝ. В коментара си Бодурова подлага под подозрение морала на колежката си Лили.

" По мотив обявата на Митко Щерев, че разрешил на Лили да пее неговите песни, бих желала да споделя с вас това, което мисля. Нали ме знаете, аз в кръга на шегата… Но той може би видя какво се случва – Асен Гаргов, Тончо Русев, Найден Андреев ѝ бяха забранили също, само че откакто си потеглиха от нашия вулгарен свят… Лили стартира още веднъж да пее песните им. Не съм била на концерти на мои сътрудници в последно време, само че бих си разрешила да дам съвет – въпреки всичко не е неприятно преди песента да се почитат създателите и да се споделят техните имена. Защото без тях нямаше да ни има “, разяснява Кичка.

В обявата си тя загатва, че Лили Иванова е почнала да пее без разрешение песните на други композитори, с които бе в неприятни връзки, след кончината им. Засега ответна реакция от страна на примата няма. Неотдавна колежката ѝ я захапа и за дарението на Иванова към футболния клуб " Левски “ на стойност хиляда лв. за погасяване на задълженията им към Национална агенция за приходите.

Припомняме, че тогава Вечната Амбър разгласява вносната записка от банковия превод към отбора. " Уауу, в действителност " неповторимо “… чак неловко да ти стане “, написа Кичка във връзка новината за помощта на Лили, намеквайки, че е прекомерно нищожна на фона на положението за милиони на Иванова. " Мисля, че не е неповторимо да направиш такова подаяние. И най-грозното, което е – да дадеш за издание вносната си записка. Друг не разполага с нея. Рангът на Лили Иванова не би трябвало да разреши това. За мен публикуването на вносна записка е доста унизително. Като че ли хората няма да ти имат вяра и доказваш. А що се отнася до мен – това, което съм правила, знам единствено аз и този, който е имал потребност “, разяснява още емигриралата в Лас Вегас певица.

Оказва се обаче, че враждата сред двете естрадни величия в действителност не е от през днешния ден или през вчерашния ден. Дамите не мелят брашно от години, тъй като Лили се обидила на Кичка, че тя откраднала от нея огромната ѝ обич Личо Стоунса, с цел да работят дружно преди време.

Бодурова пък още не можела да не помни по какъв начин Лили ѝ погодила номер преди години и в последния миг отказала да взе участие в техен общ концерт в Щатите. Тогава брачният партньор на Кичка ѝ предложил да спонсорира огромното мероприятие, което трябвало да се състои в " Кодак тиътър “ в Лос Анджелис. След дълги месеци договаряния обаче Лили се отметнала в последния момент и задължението пропаднал с гръм и тропот, pripomnq " Retro ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР