Пореден абсурд сполетя пътуващи от Марково към Пловдив. Десетина души

...
Пореден абсурд сполетя пътуващи от Марково към Пловдив. Десетина души
Коментари Харесай

Автобус от Марково за Пловдив стовари пътниците на Околовръстното шосе

Пореден парадокс сполетя пътуващи от Марково към Пловдив. Десетина души са били стоварени на Околовръстния път на регионалния град, откъдето е трябвало да подхващат рисково секване, с цел да заловен рейс на градския превоз, с който да се придвижат до Пловдив. Това се случва след серия от произволи от страна на компанията транспортьор „ Хеброс бус “, която прави услугата по маршрута.
Прочетете още
Потърпевши дефинираха обстановката като същинска насмешка с жителите на Марково.

 „ По разписание рейсът трябваше да тръгне от селото посока Пловдив в 7:00ч. Той дойде в 7:20ч., претрупан с хора, пътуващи за Първенец и Храбрино. Шофьорът съобщи, че ще кара първо до селата, а чак по-късно ще тръгне за гарата в Пловдив “, споделя Елисавета.

Част от пътуващите отказали да се качат и останали на автогарата в Марково, с цел да чакат близки или такси. Тези, които тръгнали с автобуса на „ Хеброс бус “ обаче, били стоварени на разклона за Коматево. Трябвало да пресекат шосето и да заловен бус от линията на градския превоз в Пловдив, с цел да се придвижат към града.

Рейсът по директна линия Марково-Пловдив /по разписание тръгващ в 7:00ч. от селото/ разтоварил пътуващите в Храбрино и Първенец и дошъл в Пловдив в 8:30ч.. Въпреки всички инциденти, пътуващите били таксувани с постоянната цена на билето – 1,8лв.. А обезщетение не било получено.

„ Неизпълнението на графиците става традиция. Деня, в който бе разгласен червен код за горещини в Пловдив, се наложи да чакаме до 18:40 рейса, който по разписание потегля към Марково в 18:00ч.. Никой даже не се извинява за това. Това е надменно отношение “, споделя още Елисавета.

Жителите на обитаемото място са безапелационни, че неотложно би трябвало да бъде заменена компанията, която извършва курса. Те са стартирали подписка, която получила поддръжката на  мнозина още в първия ден на разпространяването ѝ. Кметът на Марково Десислава Терзиева и Община „ Родопи “ също взимат отношение по проблема.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР