Поразравящата уста на българския шоубизнес - Димитър Ковачев - Фънки

...
Поразравящата уста на българския шоубизнес - Димитър Ковачев - Фънки
Коментари Харесай

Димитър Ковачев - Фънки с дебют в театъра |

Поразравящата уста на българския шоубизнес - Димитър Ковачев - Фънки ще размени бас китарата и журирането в телевизионни формати с театралната сцена.

Басиста на " Ера ", " Черно Фередже " и още куп музикални планове и президент на компанията " София Мюзик Ентърпрайсис " ще изиграе траурен сътрудник в новата пиеса на драматурга Елин Рахнев " Веселата карета ".

" Малко съм като в небрано лозе. Изключително ми е забавно в кухнята на театъра. Страшен ваучър е. Не мога да допускам, че играя с такива огромни артисти на една сцена " - съобщи на конференция през днешния ден самият музикант, след което се пошегува, че е бил " стимулиран финансово ".

Премиерата на пиесата ще се състои на 30 септември в Драматичен спектакъл " Иван Димов ", Хасково. Зрителите ще видят в функциите и Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката - на Георги Георгиев от група " Остава ". Постановката ще бъде играна и на 2 октомври.

Елин Рахнев дефинира пиесата си като " весело-тъжна ". " Веселото е да не се тормозим от гибелта и да не се тормозим от живота. И горе, и долу, всички сме едни и същи " сподели още Рахнев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР