Поражението с 0:3 от Унгария в Будапеща разбуни духовете сред

...
Поражението с 0:3 от Унгария в Будапеща разбуни духовете сред
Коментари Харесай

Фенове: Извадете веднага националния от квалификациите!

Поражението с 0:3 от Унгария в Будапеща разбуни духовете измежду футболните последователи. Критиките са жестоки, а множеството от тях са ориентирани не към играчите и селекционера Младен Кръстаич, а към президента на БФС Борислав Михайлов. Ето част от мненията, обозначени като " най-уместни " от формалната страница на националния тим във Facebook. Те са под новината " Тежка загуба за България в Будапеща ", оповестени в " Тема Спорт ".

Georgi-Kremena Georgievi: Не разбирам що за човек може да седи на поста си, откакто виждаш до каква степен си докарал нещата? Не знам дали множеството българи осъзнават обстоятелството, че ние излязохме с запаси и чакаме победи! Толкова тъпи ни направиха, че да не се осъзнаем, че става дума за черно тото още с мача с Черна гора! Отидохме на война с мотика, а двора си го копаем с пушка!

Stoyan Zaimov: Това, че съвсем 20 години не можем да се отървем от Михайлов, значи, че заслужаваме всичко, което се случва. Дали играчите имат капацитет или не, няма значение. Нашата футболна конструкция крепи Михайлов, до момента в който ние мълчим и гледаме.

Eми ето, на. Сега сме десетилетия зад страни, които бяхме с десетилетия начело.

Това е действителността. Цялата конструкция трябваше да бъде заменена от първия до последния камък. Но това трябваше да се случи преди 5 години. Сега просто вървим все по-надолу и по-надолу... Честито.

Stoyan Zaimov: Как да стане тази смяна, като няма единение в хората, които могат да я осъществят? Това са почитателите, само че смяна се реализира не с незаинтересованост и разцепления, а с полемика и обединяване. Ето да вземем за пример почитателите на Левски и ЦСКА, в случай че се обединят за митинг до оставка на цялата сган от БФС, сигурно ще я реализиран!

Не единствено това, могат да се изискват и ясни правила за развиването на футбола, стига единствено да има консенсус. Но е по-лесно да се плюем и наскърбяваме, нищо, че сме в един котел.

Georgi Stoyanov: Унгарците стопираха да играят след 3-ия гол. Ако бяха траяли, можеше като нищо да свърши 7-8 на 0. Ама по този начин става, като пускаш дилетанти против експерти.

Plamen Chetelyazov: Съвсем съществено приканвам БФС да приключи по-нататъшното присъединяване на българския народен тим в тези квалификации, тъй като идват сърбите, чийто нрав ще ги стимулира да ни вкарат повече от 10 гола и след това цяла Европа ще ни се подиграва! Спрете тази срамна мъка, подайте си оставките, че най-малко да спрем да копаем дъното и да забележим дали можем да я стартираме от някъде...

Genadi Voykov: Можеше и много по-тежка да бъде. Това са ни опциите сега, това е действителността в бг футбола, а каквато ни е страната, подобен ни е и футболът! Няма по какъв начин с 90% платени детски футболни школи ние да градим тимове и да развиваме гении. С това можем да заблудим единствено родителите, само че на терена би трябвало да се играе същински футбол!

Vladislav Ivanov Valchev : Оставка на цялото настоящо управление на БФС! Не осъзнавате ли, че никой не ви желае, тъй като сте неспособни да водите футбола ни към 21-ви век? Така ще бъдете запомнени. С безграничната си безочливост!

Nikolay Gospodinov: Футбол в България няма да има още доста дълго време за жалост. Всеки тук знае защо става въпрос в школите. Много надарени деца се отхвърлят за сметка на такива, които действително два паса не могат да вържат... Но си имат родители спонсори. Особено за " елитните тимове ". Ще пристигна време Гибралтар и Сан Марино да си ни бият.

Nikolai Nikolov: Не упреквайте момчетата, толкоз си могат. А кажете какво ще вършим с " този необикновен ", " този свръхестествен " Боби Михайлов?

Rumen Penev: За страдание от много години в България няма професионален футбол, равнището е аматьорско, а най-лошото е, че няма светлинка в тунела. Там, откъдето би трябвало да пристигна смяната - школите, е най-големият батак!

Lyubomir Bashev: БФС по какъв начин за толкоз години не ги хвана позор... Трагедия, цялостна покруса! Няма смисъл от народен тим, дано остане единствено корумпираното ни състезание.

Тихомир Маринов: Това е резултатът от ръководството на БФС в последните 10-20 години. Вижте и стадиона в Унгария и го сравнете с нашите. Като прибавим и тоталната индиферентност на БФС към детско-юношеския футбол, ще разберем, че има още накъде да се сриваме.

Alex Alexandrov: Давай, Боби! Давай, Лечков! Малко са ви шестиците, които си писахте...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР