Поради усложнената пандемична обстановка и наложените ограничения при концертни изяви,

...
Поради усложнената пандемична обстановка и наложените ограничения при концертни изяви,
Коментари Харесай

Концертът на The Pineapple Thief се отлага за 2023 година

Поради усложнената пандемична конюнктура и наложените ограничавания при концертни изяви, THE PINEAPPLE THIEF оповестиха, че за голямо страдание се постанова да анулират идните си изяви в Турция и България. Бандата трябваше да забие у нас на 2 февруари по покана на Loud Concert s, само че отсрочи концерта си за идната година. Новата дата за София е 9 февруари 2023 година , а мястото остава същото - клуб Joy Station.

Закупените към този момент билети за концерта на THE PINEAPPLE THIEF ще важат за новата дата, без да е належащо да бъдат презаверени.

Феновете имат опция също по този начин да върнат билетите и да получат паричната им стойност в границите на идващите два месеца. 

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от уеб страницата на Eventim.bg:

- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с натрапен платеж или по банков път – феновете би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. " 6-ти септември " 58, където ще бъде възобновена сумата в брой.

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР