Поради пандемията всички медицински сестри в САЩ бяха прехвърлени в

...
Поради пандемията всички медицински сестри в САЩ бяха прехвърлени в
Коментари Харесай

Наша медицинска сестра с ужасяващ разказ за разпространението на пандемията в Америка

Поради пандемията всички медицински сестри в Съединени американски щати бяха трансферирани в лечебните заведения, без значение от специалността им. Аз съм здравна сестра в детска градина, само че и мен ме извикаха. Това сподели българката Катя Димова, която е здравна сестра в Бронкс, Съединени американски щати, в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ В лечебните заведения обстановката е доста тежка. Няма свободни кревати. За лекарите и сестрите нямат маски. Хората са доста изморени и обезпокоени за своите фамилии “, описа тя.

„ Най-хубавото нещо в Съединени американски щати е, че без значение от статуса си, дали си законен или не, можеш да бъдеш прегледан, в случай че се съмняваш за заразяване с ковид “, сподели Димова.

Тя показа още, че мъжът ѝ е инфектиран. „ Кашлицата е страшна, температурата не спада 12-13 дни. Колегите се съмняват, че и аз съм инфектирана. Тестът ми ще излезе на следващия ден “, разкри българката.

„ Метрото е празно. Хората се стремят да не излизат. Всички се опасяват. Смъртта е най-много в старческите домове. Там хората са възрастни и не се знае кой е инфектиран. Ситуацията беше подценена, тъй като го квалифицираха като грип. Късно се затвориха учебните заведения и това се регистрира за неточност, само че е към този момент късно “, сподели още здравната сестра.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР