Поради обилен снеговалеж има ограничения по пътища в област Благоевград,

...
Поради обилен снеговалеж има ограничения по пътища в област Благоевград,
Коментари Харесай

Обилен снеговалеж в Благоевградско: Ограничения по пътищата в района

Поради изобилен снеговалеж има ограничавания по пътища в област Благоевград, казаха от Областно пътно ръководство (ОПУ) – Благоевград.

Ограничено е придвижването по път III-106 Зелен дол – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково “  за моторни транспортни средства над 12 тона с ремаркета и полуремаркета заради изобилен снеговалеж и снегопочистване. По същата причина през целия ден е затворен за транспортни средства над 12 тона път II-84 Якоруда – Аврамово от страна на Пазарджик, както и път II-19 Симитли – Разлог през прохода „ Предел “, посочиха от ОПУ – Благоевград. От там оповестиха, че на терен са шестнадесет снегопочистващи машини. 

Поради метеорологичната конюнктура през днешния ден станаха няколко случая . Малко след среднощ на основния път Е-79 сред Благоевград и Симитли товарен автомобил, ръководен от 62-годишен мъж, е самокатастрофирал, откакто се е блъснал в бетонови разделители и еластична ограда и, излизайки от пътното платно, се е обърнал на лявата си страна. Водачът на автомобила е потърпевш с фрактура на крайници и е настанен за лекуване в болничното заведение в Благоевград. Обърнатият тежкотоварен автомобил не пречеше на придвижването. 

Временно придвижването по пътя Симитли – Разлог през прохода  " Предел "  се осъществяваше в двете посоки в една лента заради аварирал тежкотоварен автомобил.

Мъж пострада при злополука на автомагистрала " Струма "  в региона на село Марикостиново, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Катастрофата е станала сред лек и товарен автомобил. Раненият е превозен в болничното заведение в Сандански за медицински обзор. Временно придвижването в региона на случая се осъществяваше в спешната лента. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР