Поради настоящата финансова криза и нестабилните пазарни условия необходимостта от

...
Поради настоящата финансова криза и нестабилните пазарни условия необходимостта от
Коментари Харесай

Облачната трансформация: Необходимост в наши дни

Поради актуалната финансова рецесия и нестабилните пазарни условия нуждата от преосмисляне на обичайните подходи към ИТ става все по-належаща. Организациите към този момент не могат да си разрешат да изостанат, като пренебрегват тези трендове, защото това може да се отрази неподходящо върху техните търговски действия, продуктивност и взаимоотношения с клиентите.

Повече компании от всеки път избират миграцията към облак пред закупуването на лична инфраструктура. Според Gartner се чака световните разноски, свързани с обществени облачни услуги, да доближат 592 милиарда щатски $ през 2023 г. Преминаването към облачна компютърна среда за да се понижат разноските по закупуването, ръководството и поддръжката на местна ИТ инфраструктура се трансформира в новата норма по време на „ новото обикновено “. Въпросът е: от кое място да стартираме?

Как да разберете какво да прехвърлите в облака?

Често фирмите не отделят нужното време на облачните планове – не взимат под внимание задачите и провокациите на миграцията, което води до неуспех. Според специалисти от – един от водещите снабдители в района – има няколко въпроса, на които организациите би трябвало да се опитат да отговорят, преди да създадат първата стъпка към облачната промяна, като:

•        Какви са нашите цели по отношение на облака?

•        Кои приложения и елементи от работната натовареност има най-голяма изгода да прехвърлим?

•        Разполагаме ли с задоволително ИТ запаси, с цел да планираме и използван тактика за миграция?

•        Как да извлечем оптималната възвръщаемост от своята облачна инвестиция?

Оценка на миграцията към облака подсигурява, че задачите ще бъдат дефинирани преди започването на миграцията, което оказва помощ на фирмите да оценят сложността, рисковете и разноските, свързани с бъдещите им начинания.

Изберете най-хубавата облачна тактика за вашия бизнес

Сещате ли се за поговорката „ три пъти мери, един път режи “? Това е изключително правилно при подбора на приложения и елементи от работната натовареност за прекачване към облака, както и при избора на вярната облачна платформа за съответната икономическа аргументация. На пазара има голям брой облачни решения – от частни и обществени до хибридни – и намирането на най-хубавата може да се окаже предизвикателство.

Ако занапред стартирате своето прекосяване към облачна среда, специалистите на Mainstream са тук, с цел да ви оказват помощ. Благодарение на своите над 15 години опит те могат да ви оказват помощ да оцените актуалната си ИТ екосистема и да създадете проект за миграция, който е съгласуван с самостоятелните за вас провокации, бизнес и ИТ тактика и цели. Освен това оценката може да ви помогне да определите своята подготвеност и да изградите съответни случаи на приложимост, основани на потвърдени методологии.

За да научите повече за това по какъв начин оценката на облака може да форсира вашата промяна, изтеглете безплатното Ръководство за миграция на Mainstream.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР