Поради лични причини кандидатът ни за правосъден министър адвокат Момчил

...
Поради лични причини кандидатът ни за правосъден министър адвокат Момчил
Коментари Харесай

Пламен Николов: Кандидатът ни за правосъден министър се отказва от поста

Поради персонални аргументи претендентът ни за правосъден министър юрист Момчил Иванов се отхвърля от поста. Ще научите новата кандидатура напълно скоро. Това разгласи Пламен Николов по време на брифинг на Има Такъв Народ.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/220078610020653
" Всичко това, което се наложи да преживее като изявления, изявления в пресата просто не разрешава на неговото достолепие да продължи с тази сага. Новата кандидатура ще научите напълно скоро, защото и за нас това е нов факт ", съобщи Николов.

От своя страна Тошко Йорданов разяснява, че е " очарован " от медиите, които минават за демократични, за подправените чатове, които разгласиха, подправената информация, за пъкъла, на който подложиха фамилията му. " Да ви напомня, сътрудници, че когато на изборите за кмет една жълта медия извади секси фотоси на дамата, с която живее тогавашният претендент за кмет на Демократична България, всички бяхте възмутени. Сега по този начин наречените демократични медии се приравниха до ПИК и Блиц, публикувайки, дублирам още веднъж, подправени чатове, момичето, което беше забъркано, направи изказване, че това не е правилно, само че никой от вас не го отрази ", съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР