Поради изключително големия интерес на хиляди фенове на ЦСКА -

...
Поради изключително големия интерес на хиляди фенове на ЦСКА -
Коментари Харесай

Лудогорец промени начина на продажба на билети поради голям интерес от страна на феновете на ЦСКА - София

Поради извънредно огромния интерес на хиляди почитатели на ЦСКА - София да поддържат тима в дербито в Разград и с цел да се улесни цялостната логистика, домакините от Лудогорец взеха решение да стартират от през днешния ден продажбата на билетите за гостуващите последователи, оповестиха от " Армията ".

Това ще става на касата на улица " Васил Левски " от 10:00 до 18:00 часа в дните сряда, четвъртък и петък, като всеки искащ ще може да закупи до 3 пропуща на цена от 10 лв..
 Лудогорец отпуска над 2300 билета за почитателите на ЦСКА - София Лудогорец отпуска над 2300 билета за почитателите на ЦСКА - София
В деня на мача (събота), билетите за " алената " аудитория ще се продават единствено на касата пред Сектор " Г " на стадион " Хювефарма Арена " от 12:00 часа на обяд до началото на срещата. Както към този момент е известно, онлайн билети за дуела няма да се продават.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР