Поради големия интерес към спектакъла с участието на Джон Малкович

...
Поради големия интерес към спектакъла с участието на Джон Малкович
Коментари Харесай

Пуснаха допълнителни билети за Джон Малкович във Варна

Поради огромния интерес към спектакъла с присъединяване на Джон Малкович " Адска комедия “ уредниците на Международния сценичен фестивал и Международния музикален фестивал " Варненско лято “ пускат в продажба спомагателни билети. Представлението ще бъде на 23 юли от 19:30 часа във Фестивалния и конгресен център – Варна. Това оповестиха от пресцентъра на МТФ  " Варненско лято " за Varna24.bg.

Продажбата на билети за музикално-театралния план " Адска комедия “ беше даден в средата на април, а свободните места свършиха единствено за няколко дни. Големият зрителски интерес се дължи на присъединяване на звезди от международна големина, измежду които артистът Джон Малкович и популярните сопрано-певици Чен Райс и Сузане Лангбайн.

Спектакълът, който се основава на документална история за сериен палач на дами, надниква надълбоко в несъгласията на човешката природа. Джон Малкович влиза в ролята на злодея с гений и незаконни планове, до момента в който двете сопрано-певици извисяват гласове в арии от Хайдн, Моцарт, Глук и Вивалди и други  типичен композитори.

По време на спектакъла ще има надписи на български език. Събитието не се предлага за лица под 16 години.

" Адска комедия “ е последното зрелище от програмата на 31-вото издание на Международния сценичен фестивал " Варненско лято “, част от стратегия " Интермецо “, която се реализира взаимно с Международен музикален фестивал " Варненско лято “.  Проектът е подсилен от Министерство на културата и на Посолството на Съединени американски щати в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР