Поръчката дошла от софиянец Кандидатът за кмет на созополското село

...
Поръчката дошла от софиянец Кандидатът за кмет на созополското село
Коментари Харесай

Нападателите на кандидат-кмета в Созопол взели по 1500 лева

Поръчката пристигнала от софиянец
Кандидатът за кмет на созополското село Зидарово Христо Бардуков, който беше пребит пред дома си, е имал неуредени взаимоотношения със софийски предприемач. Това стана ясно по време на брифинг, даден от локалната полиция и прокуратурата в Бургас.

Директорът на бургаската дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Емил Павлов заяви, че причинителите на побоя са арестувани в границите на профилирана полицейска интервенция, извършена на територията на София, Бургас и Созопол.

Задържани са общо петима души, измежду които е и поръчителят на побоя, сподели комисар Павлов.

„ Той е престъпно проявено лице, с бизнес ползи в Созопол. Познавали са се с потърпевшото лице, като повода за нанесения побой са неуредени личностни взаимоотношения. Няма данни нападението да е осъществено по отношение на идните избори “, добави шефът на полицията.

Четирима от арестуваните са от София, а едно от лицата е от Бяла Слатина. Разследването е открило, че за осъществяване на побоя директни причинители са получили по 1 500 лв.. Всички са арестувани за период от 72 часа, като следва държавното обвиняване да изиска непрекъснат арест, по отношение на всички арестувани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР