Популярното семейство на Александра и Даниел Петканови разпускат в Доминиканската

...
Популярното семейство на Александра и Даниел Петканови разпускат в Доминиканската
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови разпускат в Пунта Кана

Популярното семейство на Александра и Даниел Петканови разпускат в Доминиканската република.

 

Алекс споделя фотоси от фамилната отмора в курортното градче Пунта Кана. Тя не се свени да покаже сексапилното си тяло по бански в персоналния си профил в Instagram, а фотосите й имат необикновен триумф – над 40 000 лайкове.

Моделката и ТВ-водещият, прочут още като Лудия кореспондент, изживяха фамилна рецесия в края на предходната година. Те споделиха собствен видео-разговор, в който на дълго и нашироко разясняват проблем по отношение на закупен от Алекс апартамент. Двамата живеят чартърен, а дамата желала да има и свое жилище и направила желанието си действителност. На Дани обаче това не му се понравило и връзката им беше подложена на тестване. Двойката признава, че сега госпожа Петканова печели доста по-добре от своята мощна половинка. Тя залага на доста рекламни фотоси и е сигурна, че би трябвало да се възползва от всяко предложение до момента в който е млада и красива.

 

Това не е първото любовно тестване на фамилията. Още когато бяха несемейна двойка те шумно се разделиха, откакто Дани обществено извади грозни детайлности от живота им. Той описа по какъв начин половинката му изневерява. Лудия кореспондент и Алекс бяха разграничени месеци наред, до момента в който не се събраха в риалити формата ВИП-брадър. Пред камерите те оправиха връзките си и даже подвигнаха женитба. По-късно се роди и техният правоприемник.

През януари Петканови се появиха в ефирен ефир и разсеяха терзанията на почитателите си, че фамилията им ще се разпадне. Доказателство за това са и фотосите от сантименталната отмора, на която са се отдали в навечерието на Деня на влюбените.

Екзотичните екскурзии станаха извънредно известни в месеците на пандемия, тъй като на дребните островни страни съвсем няма ограничавания, свързани с коронавирусната зараза, парализирала цяла Европа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР