Популярността на Купа Стенли скочи рязко по-бързо от нашите сметки

...
Популярността на Купа Стенли скочи рязко по-бързо от нашите сметки
Коментари Харесай

Лекарят издава предупреждение към тези, които пият от Купа Стенли всеки ден - тъй като може да получите бръчки

Популярността на Купа Стенли скочи внезапно по-бързо от нашите сметки за сила - само че те може да дойдат с нежелателен непряк резултат.

През последните години Стенли провокира впечатляваща полуда измежду по-младото потомство, трансформирайки по някакъв метод общоприетата бутилка за вода в паметна мода, която би трябвало да имате. Купувачите са подготвени да отделят повече от £47, с цел да останат хидратирани, защото възторжените мнения не престават да циркулират в обществените медии.

Но продуктът на светия граал може скоро да изчезне, защото един от специалистите предизвестява, че бутилката може да аргументи бръчки.

доктор Азаде Ширази е кожен лекар, който преди този момент е учил в влиятелното Харвардско здравно учебно заведение. Според Gloucestershire Live, специалистът предизвести, че вирусните чаши могат да ви създадат „ бръчки по устните “ по сходен метод, по който пушачите получават „ бръчки за пушачи “. Тя споделя, че това се случва от загуба на колаген към устните с придвижване на възрастта и „ стесняване на уст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР