Популярност в социалните мрежи набира едно старо видео от гостуване

...
Популярност в социалните мрежи набира едно старо видео от гостуване
Коментари Харесай

Истината излезе наяве! Слави Трифонов към Анелия: През цялото време съм те гледал в очите

Популярност в обществените мрежи набира едно остаряло видео от посещение на певицата Анелия в „ Шоуто на Слави “. Това е първата поява на пайнерката в шоуто на Дългия и ще се помни постоянно.
Слави си разрешава много фриволно държание и неуместни подмятания към гостенката си, което породи съществени подозрения дали сред тях в оня интервал не е имало освен това.
Слави Трифонов помоли певицата да изпеят и шлагера ѝ „ Погледни ме в очите “ дружно. През цялото време водещия я гледа в очите, както се пее и в песента. Тя го закача на няколко пъти с реплики.
„ Един път му се е паднало на индивида “, споделя певицата откакто Годжи пуска имитация и съумява да ги разсмее преди да запеят песента. Певицата пее, а Слави Трифонов я гледа и се включва във втората част. Музиката на „ Ку-ку бенд “ прави по този начин, че да звучи още по-прекасно цялото осъществяване.
След песента Слави Трфонов ѝ споделя: „ През цялото време съм те гледал в очите. През цялото време, да не кажеш след това, погледни ме в очите и кажи. Всичко, единствено дето не съм споделил думите, само че в този момент би трябвало да се опознаем повече, в този момент не мога внезапно. “ Анелия се разсмива и след това в процеса на диалог разкрива, че има човек до себе си, който я обича и тя го обича и се извини шеговито на Слави, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР