Популярният трейдър, познат като DonAlt, който наскоро реализира печалби от

...
Популярният трейдър, познат като DonAlt, който наскоро реализира печалби от
Коментари Харесай

Анализатор алармира за крипто пазарите: Приключи ли временното рали?

Популярният трейдър, прочут като " DonAlt ", който неотдавна осъществя облаги от позиции от ноември 2022 година, сигнализира за актуалната низходяща наклонност на крипто пазарите.

DonAlt изрази опасения, че неотдавнашното рали на крипто пазарите наподобява, защото Биткойн не съумя да пробие главно равнище на опозиция.

По-ранната тактика за излизане на DonAlt се основаваше на неспособността на Биткойн да надмине ценовото равнище от $32,000 и той счита, че актуалният алткойн сезон не е резистентен.

Освен това DonAlt предизвести, че Биткойн рискува да преживее доста събитие на ликвидация, защото се търгува много под основно за биковете на BTC равнище на седмичната графика.


 


Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на равнище от $27,600. През ноември 2022 година DonAlt купи Биткойн, Лайткойн (LTC) и XRP, само че неотдавна разтовари крипто позициите си, откакто си обезпечи обилни облаги и от трите криптовалути по време на предходния бичи цикъл.

Навременната тактика на DonAlt за излизане и внимателният метод към търговията служат като увещание за присъщите волатилност и опасности, свързани с крипто вложението.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР