Новата политическа партия Величие и посоката на следващото управление коментират

...
Новата политическа партия Величие и посоката на следващото управление коментират
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Катастрофите раждат нови партии

Новата политическа партия " Величие " и посоката на идващото ръководство разясняват в ефира на Нова тв социологът Андрей Райчев от „ Галъп ” и политологът Димитър Ганев от „ Тренд ”.

Когато има такова тежко отчаяние на народополитическата система, се появяват нови партии. Това сподели Райчев. По думите му злополуките раждат нови партии. „ Българска комунистическа партия се появява след Втората международна война, Съюз на демократичните сили след Студената война и Български земеделски народен съюз след Първата международна ”, разясни той и добави, че „ всяко пагубно събитие ражда нов хайлайф ”.

Големият въпрос не е „ Величие ” или Има Такъв Народ, а по какъв начин ще се удържи такова държавно управление. Това сподели Ганев и добави, че „ вероятността да отидем на нови избори наподобява като злополука ”. Според него Бойко Борисов ще се опита да образува държавно управление, само че не е ясно под каква форма.

„ Демокрацията скърца ”, съобщи социологът от „ Галъп ”. „ Това се дължи на доста неща, само че основно на това, че партиите се атакуваха взаимно ”, изясни той. „ Народът не желае повече, няма да живее повече по този начин ”, сподели още Райчев.
 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР