Криминално проявен жител на Дупница е предаден на съд от

...
Криминално проявен жител на Дупница е предаден на съд от
Коментари Харесай

Дадоха на съд Бахамата за измама на гръцки бизнесмен

Криминално проявен гражданин на Дупница е предаден на съд от Районна прокуратура – Благоевград за машинация в огромни размери на гръцки предприемач. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

През януари 2019 година обвиненият Васил Петров-Бахамата се срещнал с В.Т. от Гърция, шеф на компания, занимаваща се с транспортна активност. Предложил на предприемача да закупи влекач и гондола за транспорт на зърно на цена от 60 000 евро. 

Междувременно Васил упорствал да стартират общ бизнес с В.Т., който се съгласил. Съгласно реализирана сделка той в началото дал на обвинения 10 000 евро, а след това на няколко пъти 1 500 евро, 2 000 евро и 8 000 евро.

Предаването на парите станало в Благоевград - в офиса на В.Т. и в хотел, за което не били завършени никакви документи. Общият размер на сумата е 23 000 евро. Срещу нея обвиненият заречен да стартират общ бизнес и да закупят влекач с гондола, която той щял да достави от Чехия на 03.03.2019 година Останалата част от сумата за взаимния бизнес следвало да даде обвиненият.
На уговорената дата обаче транспортното и транспортното средство не било доставено на В.Т., а Васил престанал да дава отговор на телефонните му позвънявания.

Васил Петров и е престъпно проявен, оправдан по право. Предаден е на съд от Районна прокуратура –Благоевград и по друго дело за машинация в изключително огромни размери.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР